Selectează o Pagină

Bună! Sunt Paula

Psihopedagog & Specialist în educația excelenței
Fondator al proiectului educațional "Kidfulness"

Misiunea personală

Cu experiență de peste 12 ani în Resurse Umane, recrutare, training și dezvoltare organizațională, dar și în Consilierea psihologică a copilului, cuplului și familiei, m-am întors, în 2015, la marea dragoste, Educația. Iar viața și, mai ales, maternitatea, m-au purtat pe Drumuri dragi sufletului meu, dar pe care le văd acum din cu totul alte perspective.

Sunt profesor, psiholog, trainer, consultant educațional, fondator al centrului educațional Kidfulness, co-fondator Școala Primară Atlanthea, specializată în educație timpurie, psihoterapia copilului și psihopedagogia excelenței (gifted education). Am participat la deschiderea a 4 centre educaționale (grădiniță, școală primară, afterschool) din București. Din 2015 susțin ateliere și programe educaționale pentru părinți și pentru copii cu vârste între 6 luni și 10 ani.

Pot spune că am avut un vis, acela de a crea în România o școală care să-i ofere copilului echilibrul necesar pentru succesul în viață, un mediu cu o puternică viziune culturală, etică și intelectuală, în care libertatea de a explora să se împletească cu disciplina interioară, o școală a viitorului, adaptată caracteristicilor speciale ale copiilor noii generații, care au nevoie să fie susținuți cu iubire, blândețe, înțelegere și respect.

 

Crezul meu este acela că fiecare copil se naște liber, având întipărită în el însăși ințelepciunea Universului, iar rolul nostru de părinți sau dascăli este acela de a-i susține cu pasiune în descoperirea esenței lor, a inteligenței și talentelor native, pentru a se putea dezvolta armonios și a atinge performanța în orice domeniu al vieții lor.

 

Dacă ar fi să rezum în câteva cuvinte esența unei noi paradigme în educație, atunci l-aș cita pe Danielle LaPorte, care spune: “Îți mai amintești cine ai fost, înainte să ți se spună cine ar trebui să fii?”

 

ATELIERE PENTRU COPII

CENTRE EDUCAȚIONALE

ARTICOLE

TABERE DE FAMILIE

Cea mai importantă călătorie începe cu primul pas

Recomandări

“Când o vezi pe Paula, simți îmbrățișarea sa și încrederea pe care o oferă necondiționat, pentru că vede mai mult ce poate fi, precum și cine vom putea deveni. De aceea copiii o primesc cu bucurie în spațiu și părinții simt să îi încredințeze cea mai importantă misiune: educația gifted, făcută cu drag, pasiune și curiozitate.”

Denisa Neacșu – Psiholog

 “Copiii au nevoie de astfel de oameni de partea lor.”

Crina Maria Vlădilă – Director Educațional și Trainer

ARTICOLE RECENTE

 

Tot ce îmi doresc de Crăciun este…

Cum să pregătești scrisoarea pentru Moș Crăciun Pregătirea scrisorii către Moș Crăciun este una dintre cele mai interesante activități de Crăciun pentru copii. Nu numai că le permite să ceară ceea ce vor să primească în ziua de Crăciun, dar ajută și la menținerea vie...

Tradiții în familie pentru prima zi de școală

Tradiții în familie pentru prima zi de școală

Fie că ai inima cât un purice pentru că micuțul tău merge la grădiniță sau la școală pentru prima dată, fie că ești mândru pentru un nou pas în independența copilului tău, prima zi de școală este specială pentru toți membrii familiei. O nouă aventură vă așteaptă, iar...