Selectează o Pagină

Cum să pregătești scrisoarea pentru Moș Crăciun

Pregătirea scrisorii către Moș Crăciun este una dintre cele mai interesante activități de Crăciun pentru copii. Nu numai că le permite să ceară ceea ce vor să primească în ziua de Crăciun, dar ajută și la menținerea vie a magiei Crăciunului în familie.

Așadar, iată câteva sfaturi despre cum să-ți ajuți copilul să scrie o scrisoare către Moș Crăciun.

  • În loc să scrie o listă lungă a cadourilor dorite, ajută-ți copilul să scrie în prealabil pe ciornă, discutați și decideți ce își dorește cu adevărat, apoi transcrieți lista finală. Cinci este un număr rezonabil pentru acestă ocazie.
  • Activitatea este o ocazie excelentă de a exersa scrierea corectă a unei scrisori.
  • Nu divulgați date importante, precum adresa de domiciliu, prenumele și vârsta sunt suficiente.
  • Stimulează-i creativitatea, rugându-l să deseneze o imagine de sezon în cuprinsul scrisorii.

Scrisoarea noastră de anul acesta a cuprins ceva ce își dorește, ceva ce are nevoie, ceva ce poate fi făcut în familie, ceva de îmbrăcat și ceva de citit.

Și pentru că nu am găsit un template de scrisoare care să cuprindă toate elementele de text și grafică pe care mi le doream, am creat una de la zero, pe care v-o dăruiesc și vouă.

Am găsit aici câteva modele printabile de scrisori de răspuns de la Moș Crăciun, în limba engleză, dar care pot fi personalizate cu ușurință și care vă pot ajuta atunci când inspirația întârzie.

Crăciun fericit!